Izolatii pentru instalatii climatizare Izolatii conducte si instalatii termice. Izolatii tehnice spatii comerciale Izolatii tehnice cladiri civile.
Izolatii tehnice profesionale, instalatii si echipamente

IZOLAȚII PROFESIONALE

PG IZOROM - NR.1 în domeniul izolaţiilor tehnice din România


        Cu o experienţă de peste 20 ani PG IZOROM este lider pe piaţa din România în domeniul izolaţiilor tehnice. Fondată în anul 1991 societatea noastră, este o companie romanească cu capital privat 100% ce execută lucrări complexe în domeniul izolaţiilor pentru ţevi, conducte, echipamente pentru centrale-incălzire, conducte pentru transportul agenţilor frigorifici-anticondens, conducte interioare şi exterioare pentru apă caldă şi rece, conducte şi tubulaturi pentru instalaţii de ventilaţie-climatizare, izolaţii acustice, izolaţii anti-incendiu, pentru sisteme de încălzire cu panouri solare şi izolaţii prin injectare cu spumă poliuretanică.

Lucrările sunt executate la standarde europene, bazate pe: materiale de calitate, accesorii şi produse complexe , asistenţă şi consiliere tehnică, proiectare şi execuţie, servicii logistice la nivel naţional şi european.

Obiectivul de bază al companiei noastre este de a asigura servicii de înaltă calitate în vederea asigurării conformitaţii cu cerinţele clientului, cu cerinţele legale şi reglementările aplicabile precum şi de a creşte satisfacţia clientului.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, serioazitatea şi nu în ultimul rănd preţurile accesibile reprezintă baza fundamentală a companiei PG IZOROM, astfel încăt dumneavoastră, clienţii noştri, să fiţi multumiţi de serviciile noastre, precum şi de colaborarea cu societatea noastră.
Personal cu experienta in domeniul izolatiilor

MANPOWER


Personalul este organizat de o echipă managerială, pregatită dupa cele mai înalte standarde şi coordonează echipe cu un personal pregătit professional prin care se pune un accent pe informare şi comunicare cu clientul, dar şi pe integrarea celor mai noi tehnologii şi produse din domeniul izolaţiilor tehnice. Colectivul societăţii fiind tânar şi dinamic dar cu un înalt grad de calificare profesională şi excelentă experienţă tehnică se adresează cu convingere şi profesionalism tuturor celor care doresc să apeleze la serviciile noastre.
Viteza mare de executie a izolatiilor termice, tehnice

PERFORMANȚĂ


Cu experienţă în domeniu realizăm la termen lucrări complexe în domeniul izolaţiilor. Utilizăm cele mai noi şi eficiente tehnologii din domeniu reuşid astfel să respectăm cerinţele clientului.
Materiale de ultima generatie in izolatii

TEHNOLOGIE


Utilizăm tehnologii moderne, materiale de top conform cerinţelor europene dar şi producem elemente de jaketig pe maşini de ultimă generaţie de tip Mabi.
ULTIMILE NOUTĂȚI

Utilaj confecţionare elemente JACKETING - MABI 3000E

Am achiziţionat un utilaj modern de ultimă generaţie MABI 3000E pentru taierea şi perforarea elementelor de jacketing.


Vezi mai multe ...

URMAREȘTE-NE ȘI PE

Urmareste-ne pe Facebook ! PG Izorom - Izolatii profesionale Urmareste-ne pe G+ ! PG Izorom - Izolatii profesionale


PG IZOROM - Izolatii tehnice.

PG IZOROM

325400, Caransebeş, Calea Severinului Nr. 104
CARAS-SEVERIN, ROMÂNIA
Telefon/Fax: (+40)-255-516-669
E-mail: office@izorom.ro