jacketing, protectie izolatie tehnica
jacketing izolatie tehnica

JACKETING

PROTECŢIE IZOLAŢIE TEHNICĂ


Jaketing este o tehnică de îmbrăcare a izolaţiei tehnice şi serveşte ca o barieră cu scopul de a proteja la intemperii sau la abuzuri mecanice izolaţia tehnică, totodată lucrările de jacketing oferă un estetic plăcut căt şi o igienă sporită a elementelor izolate. PG IZOROM oferă servicii de instalare dar este şi un producător de elemente pentru JACKETING care sunt confecţionate din tablă aluminiu, tablă inox, tablă galvanizată.

Oferim o paletă largă de sisteme de invelişuri din tablă de aluminiu, alu-zinc, alu-stucco şi inox de cea mai buna calitate, confecţionate cu maşini si utilaje de inaltă precizie pentru că deţinem un parc modern de maşini marca MABI printre care şi MABI 3000 E Vario. Astfel încăt putem oferii cu uşurinţă elemente de jacketing complexe şi personalizae, care respectă standardele europene de calitate, pentru conducte, instaltii şi echipamente care se situează în construcţiile civile sau în hale industriale.
ULTIMILE NOUTĂȚI

Utilaj confecţionare elemente JACKETING - MABI 3000E

Am achiziţionat un utilaj modern de ultimă generaţie MABI 3000E pentru taierea şi perforarea elementelor de jacketing.


Vezi mai multe ...

URMAREȘTE-NE ȘI PE

Urmareste-ne pe Facebook ! PG Izorom - Izolatii profesionale Urmareste-ne pe G+ ! PG Izorom - Izolatii profesionale


Materiale izolatii Knauf Materiale izolatii Rockwool Materiale izolatii Isover Materiale izolatii Armaflex Materiale izolatii Kaiflex Materiale izolatii K-Flex Materiale izolatii Trocellen Materiale izolatii Klockner Pentaplast Materiale izolatii Tubolit