Izolatii tehnice protectie incendiu si sunet


ISOVER


ISOVER este parte a grupului Saint-Gobain, lider în proiectarea, producția și distribuția de materiale de construcţii pentru piețele, industriale și de consum. ISOVER este specialistul în izolare în cadrul grupului.

Cu o prezență în peste 50 de țări și o forță de muncă de aproape 200.000 de angajați, la nivel global a grupului permite ISOVER să se bazeze pe resursele tehnologice și financiare neegalat pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale clienților și comunităților din secolul 21.

PG IZOROM utilizează produse din gama ISOVER IZOLARE TEHNICA pentru ca oferă soluții inovatoare și durabile pentru izolaţii termice, izolaţii thenice pentru protecție împotriva incendiilor și izolaţii tehnice de sunet pentru instalaţii si echipamente industriale.

Materiale izolatii Knauf Materiale izolatii Rockwool Materiale izolatii Isover Materiale izolatii Armaflex Materiale izolatii Kaiflex Materiale izolatii K-Flex Materiale izolatii Trocellen Materiale izolatii Klockner Pentaplast Materiale izolatii Tubolit

ULTIMILE NOUTĂȚI

Utilaj confecţionare elemente JACKETING - MABI 3000E

Am achiziţionat un utilaj modern de ultimă generaţie MABI 3000E pentru taierea şi perforarea elementelor de jacketing.


Vezi mai multe ...

URMAREȘTE-NE ȘI PE

Urmareste-ne pe Facebook ! PG Izorom - Izolatii profesionale Urmareste-ne pe G+ ! PG Izorom - Izolatii profesionale