Izolatii tehnice cu Tubolit pentru conducte si instalatii industriale.


GAMA DE PRODUSE TUBOLIT

PRODUCATOR: ARMACELL


Armacell, este un lider mondial în spume izolante flexibile pentru izolare echipamentelor şi a instalaţiilor, dar este şi un important furnizor de materiale tehnice pentru izolaţii tehnice precum Tubolit. Tubolit este gama cea mai completă de produse utilizate în izolarea termică, acustică şi mecanică pentru instalaţiile de încălzire, apă caldă şi rece şi conductele de scurgere din clădirile rezidenţiale şi comerciale. Gama oferă soluţii testate de minimalizare a pierderilor energetice, protecţie a ţevilor instalate în clădiri şi îmbunătăţire a confortului acustic.

PG IZOROM utilizează gama de produse Tubolit pentru ca este o robustă şi fiabilă soluţie pentru reducerea pierderilor de căldură la ţevile instalaţiilor de încălzire şi sanitare şi pentru îmbunătăţirea confortului acustic.

Materiale izolatii Knauf Materiale izolatii Rockwool Materiale izolatii Isover Materiale izolatii Armaflex Materiale izolatii Kaiflex Materiale izolatii K-Flex Materiale izolatii Trocellen Materiale izolatii Klockner Pentaplast Materiale izolatii Tubolit

ULTIMILE NOUTĂȚI

Utilaj confecţionare elemente JACKETING - MABI 3000E

Am achiziţionat un utilaj modern de ultimă generaţie MABI 3000E pentru taierea şi perforarea elementelor de jacketing.


Vezi mai multe ...

URMAREȘTE-NE ȘI PE

Urmareste-ne pe Facebook ! PG Izorom - Izolatii profesionale Urmareste-ne pe G+ ! PG Izorom - Izolatii profesionale