Izolatii pentru instalatii climatizare Izolatii conducte si instalatii termice. Izolatii tehnice spatii comerciale Izolatii tehnice cladiri civile.
Servicii de izolare tehnica a echipamentelor.

IZOLAȚII TEHNICE

PROFESIONALE


         Cu o experienţă de peste 20 ani realizăm lucrări complexe în domeniul izolaţiilor tehnice pentru conducte, echipamente pentru centrale-încălzire, conducte pentru transportul agenţilor frigorifici-anticondens, conducte interioare şi exterioare pentru apă caldă şi rece, conducte şi tubulaturi pentru instalaţii de ventilaţie-climatizare, izolaţii acustice, izolaţii anti-incendiu, pentru sisteme de incălzire cu panouri solare şi izolaţii prin injectare cu spumă poliuretanică.

Utilizăm doar materiale de calitate şi originale precum Rockwool, Knauf, Armaflex, Isogenopak, Tubolit, Trocellen, etc...
Izolatii tehnice conducte, echipamente.

IZOLAŢII CONDUCTE ŞI ECHIPAMENTE


PG IZOROM realizează izolaţii tehnice pentru toată gama de ţevi, conducte, tubulaturi şi cazane pentru orice tip de instalaţii industriale şi non industriale.

Continuare ...
Izolatii tehnice instalatii.

IZOLAŢIE PENTRU INSTALAŢII CU PANOURI SOLARE


Realizăm izolaţii tehnice pentru sisteme de incălzire cu panouri solare, cu scopul de a reduce pierderile de temperatură din sistemul de transport al agentului termic, protecţie şi antifonare a conductelor. De asemenea se asigură şi o protecţie a izolaţiei la undele ultraviolete prin aplicarea unei izolaţii tehnice de greutate redusă si cu folie de aluminiu la exterior.

Continuare ...
Izolatii la incendiu.

IZOLAŢII ANTI-FOC


Izolaţiile tehnice anti-incediu sunt izolaţii tehnice speciale, rezistente la temeperaturi foarte mari (peste 1000 ºC) şi sunt utilizate cu succes în clădiri şi instalaţii acolo unde există aceste riscuri de incendiu. În concluzie izolaţiile anti-incediu sunt special concepute pentru a limita riscul la incendiu şi de a limita extinerea acestuia în cazul unor evenimete.

Continuare ...
Izolatii tehnice cu spuma.

IZOLAŢIE TEHNICĂ CU SPUMA POLIURETANICĂ


Este una dintre cele mai uzuale materiale folosite la izolarea tehnică a conductelor prin injectare. Principalele avantaje ale aplicaţiei spumei poliuretanică sunt: înalta capacitate de izolare pentru că are conductibilitate termică scazută, este un bun izolant fonic, etc...

Continuare ...
Izolatii antifonice instalatii.

IZOLAŢIE FONICĂ


PG IZOROM realizeazaă izolaţii fonice pentru sisteme de canalizare/evacuare/scurgere, izolaţii fonice pentru ţevi şi tubulatură pentru maşini industriale, izolaţii pentru cladiri, podele şi izolaţii fonice în sectorul ferovial şi naval.

Continuare ...
Protectii metalice izolatii

JACKETING


Jaketing este o tehnică de îmbrăcare a izolaţiei tehnice şi serveşte ca o barieră cu scopul de a proteja la intemperii şi la abuzuri mecanice izolaţia tehnică, totodată lucrările de jacketing oferă un estetic placut căt şi o igienă sporită a elementelor izolate. PG IZOROM ofera servicii de instalare dar este şi un producător de elemente pentru JACKETING confecţionate din tablă aluminiu, tablă inox, tablă galvanizată.

Continuare ...
Materiale de calitate, izolatii tehnice

MATERIALE UTILIZATE


Pentru ca fiabilitatea şi calitatea lucrărilor realizate care ne reprezintă utilizăm doar materiale de calitate cu provenienţă controlată pentru care oferim garanţie, certificate de conformitate şi de calitate. De asemenea oferim certificate de conformitate şi de calitate pentru toate elementele de jacketing produse de către noi.

Oferim o paletă largă de sisteme (invelişuri) de tabla (aluminiu, alu-zinc, alu-stucco şi inox) de cea mai bună calitate, confecţionate cu maşini (utilaje) de inaltă precizie pentru că deţinem un parc modern de maşini marca MABI printre care şi MABI 3000 E Vario, astfel încăt putem oferii cu uşurinţă produse complexe, conform standardelor europene, jacketing pentru conducte şi echipamente din construcţiile civile şi industriale.

Principalele materiale utilizate de către noi în realizarea izolaţiilor tehnice sunt urmatoarele: Knauf (Nobasil), Rockwool, Isover, Armaflex, Kaiflex, K-flex, Trocellen, Tubolit, Isogenopak, Conlit, spumă poliuretanică de diverse densitaţi şi grosimi, imbrăcăminte metalică din tablă aluminiu, tablă inox sau tablă galvanizată.

ULTIMILE NOUTĂȚI

Utilaj confecţionare elemente JACKETING - MABI 3000E

Am achiziţionat un utilaj modern de ultimă generaţie MABI 3000E pentru taierea şi perforarea elementelor de jacketing.


Vezi mai multe ...

URMAREȘTE-NE ȘI PE

Urmareste-ne pe Facebook ! PG Izorom - Izolatii profesionale Urmareste-ne pe G+ ! PG Izorom - Izolatii profesionale


Materiale izolatii Knauf Materiale izolatii Rockwool Materiale izolatii Isover Materiale izolatii Armaflex Materiale izolatii Kaiflex Materiale izolatii K-Flex Materiale izolatii Trocellen Materiale izolatii Klockner Pentaplast Materiale izolatii Tubolit